VIP-behandeling voor het gelaat

Als welkom tijdens deze ultieme DARPHIN VIP behandeling kunt u kiezen uit een hoofdhuidmassage of tijdens het masker een voetmassage. Een VIP-behandeling duurt 75 of 90 minuten en is qua opbouw gelijk aan de normale gelaatbehandeling van 75 minuten. Er zijn echter een aantal belangrijke verschillen.

MATIS VIP behandeling

Als welkom tijdens deze ultieme MATIS VIP behandeling kunt u kiezen uit een hoofdhuidmassage of tijdens het masker een voetmassage. Tijdens de peeling wordt ook een oog- en lippeeling aangebracht op basis van enzymen. De gebruikte maskers tijdens deze VIP behandeling zijn speciaal geselecteerd met rijkere ingrediënten die een groot gevoel van luxe en welbehagen geven.

Darphin VIP behandeling

De ultieme extra´s van de DARPHIN VIP behandeling is de welkomstmassage van de rug. U krijgt tijdens de behandeling bovendien een oog- en lipmasker. De massages zijn uitgebreider en de maskers zijn een ultiem genot voor u en uw huid, met speciaal geselecteerde ingrediënten en aromaten. Alle handelingen worden uitgevoerd met de speciale technieken van DARPHIN

De VIP behandelingen leggen de accenten waar u ze het meeste nodig heeft. Dat kan zijn hydratatie, anti-aging, behandelen van de gevoelige huid, activering en stimulering van de huidfuncties of antirimpel.

Het enige wat u hoeft te doen is tijd reserveren. Wij bepalen samen met u welke producten we gaan gebruiken, wat uw huid nodig heeft en waar u behoefte aan heeft. Vervolgens bepalen we de soort behandeling. Maakt u bij uw reservering kenbaar dat het om een VIP behandeling gaat, dan houden wij hier rekening mee.

Wilt u meer informatie? In onze prijslijst vindt u specifieke VIP behandelingen. Of komt u even langs in onze salon. Dan kunnen wij u er nog meer over vertellen.