Universal Contourwrap, afslanken dankzij ontgifting

De Contourwrap is ontwikkeld in de gezondheidszorg voor mensen met nier-, lymfe- en leverproblemen. Universal Contour Wrap is een ontslakkingsmethode die iedereen helpt af te slanken. Gegarandeerd 15 centimeter bij de eerste behandeling. Men wordt ingewikkeld met bandages die gedrenkt worden in een concentraat van Dode Zee klei, andere zee- en bodemextracten en verschillende natuurlijke mineralen. Wanneer het lichaam is omwikkeld met deze bandages, werkt dit als een grote omslagdoek. De spiermassa wordt ontzuurd en geremineraliseerd. De huidspanning verbetert, littekens verzachten en zwangerschaps-striemen worden minder zichtbaar.

Gifstoffen in het lichaam ontstaan door factoren als narcose, ziekte, medicijnen, stress, verkeerde voeding, roken, alcohol, bewegingsbeperking of snel gewichtsverlies. Deze gifstoffen worden opgeslagen in een vloeistof die zich tussen de vetcellen bevindt. Die tussencelvloeistof bestaat voor 34 tot 69 % uit puur gif en zwelt hierdoor behoorlijk op. Uiversal Contour Wrap verwijdert de gifstoffen. Hierdoor neemt de zwelling af en de huid wordt weer strakker en mooier. Cellulite die door het opzwellen van de tussencel- vloeistof en een slechte lymfewerking ontstaat, wordt hierdoor meteen doelmatig aangepakt. We raden een kuur van 3 behandelingen aan.

De afslankende werking van de behandeling is heel populair. Het is daarbij niet ongewoon dat klanten na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding worden. Niettemin blijven de gezondheidsaspecten van de behandeling van centraal belang. Het effect op de lange termijn is afhankelijk van uw leefpatroon.

Vrijblijvend intake-gesprek

De behandelingen worden veelal in kuren gegeven. Tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek wordt u alles duidelijk uitgelegd en stellen wij een programma voor u samen en bespreken we de kosten.