Microskinpolish

Rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een verouderde of een verslapte huid? Tot voor kort dachten we dat je voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch chirurg terecht kon. MicroSkinPolish bestaat uit de drie beste, krachtige, veilige en bewezen technologieën in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging:

Stap 1. Microdermabrasie opent de huid

Via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen worden er laagjes oude en dode huidcellen weg gehaald. De gebruikte kristallen en de loskomende huidcellen worden opgezogen. De productie van collageen en elastine in de huid wordt gestimuleerd en nieuwe jonge cellen worden zichtbaar. Het is momenteel de meest populaire techniek voor huidverjonging vanwege haar eenvoud, effectiviteit en volledige afwezigheid van bijwerkingen. Het is een mechanische peeling die veel huidvriendelijker en nauwkeuriger te regelen is dan alle andere vormen van peelings.

Microdermabrasie :

 • reinigt verstopte porië
 • verwijdert dode huidcellen
 • maakt de huid gladder
 • verbetert de bloedcirculatie
 • stimuleert de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen
 • egaliseert de huidskleur

Na deze stap is uw huid ontvankelijk voor actieve werkstoffen en klaar voor de volgende stap

Stap 2. Low Level Laser Technology (coldlaser) in combinatie met hoogwaardig hyaloronzuur, vitaminen en anti oxidanten voedt de huid

Deze technologie wordt ook wel Cold Laser genoemd, omdat er nauwelijks warmte bij vrijkomt en dus geen risico op verbranden geeft. De huid wordt met infrarood licht en hyaluronzuur, essentiele vitaminen en anti-oxidanten gemasseerd. De infraroodtherapie zorgt voor herstellende energie, doorbloeding, productie van elastine en collageen, cel herstel/opbouw, weefsel (her)opbouw en stimulatie van celmetabolisme. Het hyaluronzuur wordt in de huid gesluisd en verstevigd de huid.

Dankzij de sterke lichtenergie in combinatie met een massagetechniek kan uw huid de actieve werkstoffen optimaal opnemen en de afvalstoffen afvoeren. De “Batterij” van de cellen krijgt als het ware een kick om weer optimaal te functioneren. De huid verbetert zienderogen en voelt stevig aan. Door de koud laser worden de collageen- en elastinevezels in de huid gestimuleerd. Hierdoor zal de huidspanning verbeteren en zullen de poriën verkleinen, met een zachtere, soepelere en jonger aanvoelende huid als resultaat. Bovendien zullen tegelijkertijd de pigmentvlekjes en couperosevlekjes verminderen. Koud laser is uitermate geschikt voor rimpeltjes ter hoogte van de bovenlip, onderste oogleden en opfrissing van het volledige gelaat.

Doordat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is wordt deze niet zomaar afgestoten door het lichaam. Het Hyaluronzuur verstevigt de huid, reguleert het vochtgehalte, en " vult de huid op". Daarom wordt tegenwoordig bij cosmetische inspuitingen ook vaak gebruik gemaakt van hyaluronzuur.

Stap 3. Skin Polishing beschermt

Met behulp van een massagestick met een polijsstuk, wordt een voedend en beschermend serum over de huid aangebracht. De massage geeft een finishing polish, waardoor u de salon met een gladde en stralende huid verlaat.

Een behandeling kan éénmalig los gedaan worden of in kuurverband. Het resultaat na een kuur van ongeveer acht behandelingen: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid. Met een onderhoudsbehandeling van één keer per vier a zes weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam!

Na 3 behandelingen met de MicroSkinPolish is het resultaat:

 • Algehele huidverbetering
 • Structuur verbetering van de huid
 • Pigment vlekjes verminderd
 • Rimpels verminderd
 • Doorbloeding verbeterd
 • Minder grove poriën
 • Verstevinging van de huid
 • Gezonde teint