Microdermabrasie

Microdermabrasie is een veilige niet-chirurgische huidoppervlakvernieuwende behandeling, die uitgevoerd wordt onder supervisie van een gecertificeerde professional. De behandeling kan ingezet worden bij heel veel soorten huidproblemen.

Veilig en pijnloos

Voor huidproblemen zoals acne, expressierimpeltjes en huidschade door de zon, oppervlakkige pigmentvlekken of een verstopte huid, bieden conventionele schoonheidsbehandelingen vaak niet het gewenste resultaat. Microdermabrasie is efficiënt, veilig en praktisch pijnloos.

Hoe werkt Microdermabrasie?

Met behulp van een gecontroleerde stroom fijne kristallen van medische kwaliteit wordt de bovenste ‘dode’ laag van uw huid verwijderd. De nieuwe ‘levende’ huid die daaronder tevoorschijn komt, is zacht, glad en gezond. Deze huidlaag is in staat om voedingsstoffen gemakkelijk op te nemen.

Het resultaat

De duur van een behandeling is afhankelijk van de conditie van de huid, de grootte van het te behandelen gebied en het gewenste resultaat. In de praktijk zal een gemiddelde behandeling ongeveer 50 minuten duren, inclusief voorreinigen, microdermabrasie, een ampul, een hydraterend masker en dagverzorging. Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur van 5 tot 10 behandelingen.

Vrijblijvend intake-gesprek

Maak vrijblijvend en kosteloos een afspraak voor een intake gesprek, dan worden ook de kosten en speciale aanbiedingen in kuur verband met u besproken.