Mesotherapie voor het gelaat (naaldloos)

Virtuele meso therapie is een elektro therapeutische techniek die helpt bij de opname van actieve ingrediënten. Actieve werkstoffen worden in de huid gesluisd. Hierdoor wordt onder andere het natuurlijke collageen van binnenuit weer aangemaakt. De actieve elementen herstellen de cellulaire verbindingen en stimuleren de neosynthese van de elementen waaruit de hoofdstructuur van de huid is samengesteld; collageen, elastine en hylaronzuur.

Mesotherapie is Ideaal voor de verouderde huid veroorzaakt door zon en leeftijd. Het is ook geschikt om de huid preventief te behandelen en deze zo in optimale conditie te houden zodat we mooi en verzorgd oud worden. Deze zeer vriendelijke methode, zonder naalden, is zeer succesvol.

Onderstaande technieken worden met een maximaal effect en zonder bijwerkingen toegepast voor het gelaat:

Mesofiller en mesofirmness

Behandelingen om rimpels en expressielijntjes te verzachten en de stevigheid van de huid te verbeteren.

Mesolift

Een behandeling om langdurig lifting aan de huid te geven. De behandeling wordt gestart met een bindweefsel massage, waarna de mesolift behandeling wordt gestart en wordt afgesloten met een collageen vliesmasker.

Vrijblijvend intake-gesprek

De behandelingen worden in kuren gegeven, tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek wordt u alles duidelijk uitgelegd en stellen wij een programma voor u samen en bespreken we de kosten.