Mesotherapie voor het lichaam (naaldloos)

Virtuele meso therapie is een elektro therapeutische techniek die helpt bij de opname van actieve ingrediënten. Actieve werkstoffen worden in de huid gesluisd. Hierdoor wordt onder andere het natuurlijke collageen van binnenuit weer aangemaakt. De actieve elementen herstellen de cellulaire verbindingen en stimuleren de neosynthese van de elementen waaruit de hoofdstructuur van de huid is samengesteld; collageen, elastine en hylaronzuur.

Mesotherapie is Ideaal voor de verouderde huid veroorzaakt door zon en leeftijd. Het is ook geschikt om de huid preventief te behandelen en deze zo in optimale conditie te houden zodat we mooi en verzorgd oud worden. Deze zeer vriendelijke methode, zonder naalden, is zeer succesvol.

Onderstaande technieken worden met een maximaal effect en zonder bijwerkingen toegepast voor het lichaam:

Mesoslim

Lichaams reducerende behandeling die de sinaasappelhuid doet verminderen.

Mesofirmness

Lichaamsverstevigende behandeling die het verlies van de stevigheid van de weefsels, veroorzaakt door leeftijd, zwangerschap en afslankdiëten tegen gaat. Versterkt tevens de elasticiteit van de huid. Contouren worden beter geaccentueerd en het aanzien van de huid wordt sterk verbeterd. Ideale behandeling voor het zo goed mogelijk herstellen van striae en littekens.

Vrijblijvend intake-gesprek

De behandelingen worden in kuren gegeven, tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek wordt u alles duidelijk uitgelegd en bespreken we de kosten.