Definitief ontharen met IPL

Wilt u zich in de zomer ook niet meer druk hoeven maken over stoppeltjes? Of heeft u altijd last van ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of benen?

Met de Medcos IPL methode behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscremes definitief tot het verleden! Hoe dit kan? Met IPL wordt via licht warmte opgewekt in de haarzakjes en haarstamcellen. Door deze warmte worden de haarzakjes en de stamcellen vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren.

Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden. Door de haargroeicycli zijn er gemiddeld 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Tussen de behandelingen ligt een periode tussen de 6 en 12 weken.

Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij, indien nodig, elk jaar één onderhoudsbehandeling. Deze behandeling geschiedt tegen een gereduceerd bedrag indien u 8 behandelingen heeft gehad.

Gratis en vrijblijvend intake-gesprek

Wij behandelen alleen indien er een gratis intake gesprek heeft plaatsgevonden in ons instituut. Op die manier zijn wij er zeker van dat alles goed is uitgelegd. U krijgt dan informatie over contraindicaties, het kostenplaatje en de eventuele vergoeding door de zorgverzekeraar.