Elektrische epilatie

Elektrisch ontharen is een uitstekende en veilige manier om overbeharing in het gezicht permanent te verwijderen. Het voordeel van deze methode is dat ook grijze en blonde haren behandeld kunnen worden.

De behandeling gaat als volgt:
Uw schoonheidsspecialiste schuift een dun steriel naaldje langs de haarschacht in het haarzakje, waarna een klein stroomstootje volgt. Hierdoor wordt het haarzakje waarin de haar groeit en zich ontwikkeld vernietigd. Op die plek zal geen nieuwe haar ontstaan. Elektrisch ontharen kan een beetje onaangenaam aanvoelen maar dit is doorgaans goed te verdragen.

Er zijn meerdere behandelingen nodig om een gebied te ontharen. Veel zorgverzekeraars vergoeden de behandeling indien de overbeharing zich in het gelaat bevindt.

Intake gesprek

Maak gebruik van het gratis en vrijblijvende intake gesprek, zodat wij samen met u kunnen bepalen welke ontharings methode voor u het meest geschikt is. Tevens kijken we of u voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking komt.

TIP: vindt u toch de behandeling te pijnlijk dan kunt u uw huisarts om een recept vragen voor verdovingscrème genaamd Emla.