Strengere regels cosmetische ingrepen. Een goede zaak.

Minister Schippers heeft aangekondigd dat binnenkort alleen bevoegde artsen nog rimpelvullers mogen plaatsen. Ik vind dat een goede zaak. Waarom? Omdat ik mij al meer dan tien jaar inzet om de kwaliteit van het vak Cosmetische Geneeskunde - mijn vak - te borgen en continu te ontwikkelen tot het allerhoogste niveau. Ook in Nederland worden veel behandelingen op cosmetisch gebied uitgevoerd door artsen die hier niet voor zijn opgeleid. Deze ontwikkeling is schadelijk voor zowel cliënten als voor de reputatie van de sector. Géén medische ingrepen zonder voldoende kennis, kundigheid en integriteit. Dat is mijn overtuiging. Daar zet ik mij dagelijks voor in, zowel binnen mijn eigen instituut DermaClinic als bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde.

DermaClinic is specialist op het gebied van veilige en effectieve behandelmethoden voor huidverbetering, huidverjonging, injectables en kleine cosmetische chirurgie. Uw huid, uw uiterlijk, uw gezondheid en uw veiligheid staan hierin centraal. Schoonheid is een serieuze zaak.

Dr. Catharina Meijer

Dr. Catharina Meyer promoveerde op chirurgische onderwerpen en is Cosmetisch Arts, Medisch Directeur van DermaClinic en vice-voorzitter van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde

Meer weten over de mogelijkheden?

Klik hier, of kijk voor meer informatie op www.dermaclinic.nl
of bel 050 – 763 04 63.